2012. március 8.

RÓLUNK SZÓL, MI VAGYUNK AZ EMBEREK A SZÁMOK MÖGÖTT!

Békés demonstráció vasárnap délelőtt
a Malév emlékparknál, a repülőtéren dolgozókért

Minden cégnél, minden munkakörben érezteti hatását a Malév csődje és leállása. Több mint tízezer család megélhetése került veszélybe egyik napról a másikra. Az emberekkel akarják megfizettetni a vezetők hibáit, kétes ügyeit.

Sok szó esik számokról, gazdasági adatokról, de a lényeggel kevesen törődnek. Egymást érik a hírek a leépítésekről, és egy új nemzeti légitársaságról, de egy dologról mintha megfeledkeztek volna: Rólad, rólunk, arról a kisvárosnyi emberről, aki a repülőtéren dolgozik. Mi vagyunk, akiknek életét ezek az adatsorok, számok közvetlenül befolyásolják. Fontos, hogy emlékeztessünk erre mindenkit!

Családtagjaiddal együtt szeretettel várunk békés demonstrációnkra március 11-én vasárnap, délelőtt 10.30-as kezdettel, a 2-es terminál előtti Malév Emlékpark bejáratánál. Mutassuk meg minden döntéshozónak és a közvéleménynek is, hogy rólunk, családjainkról szól ez a történet! Álljunk ki magunkért és bajba került munkatársainkért! Hallassuk a hangunkat most, mert holnap már lehet, hogy késő lesz!

Találkozzunk vasárnap, 10.30-kor!


Nincsenek megjegyzések: